reklama 

Sladká tečka za obědem, pečený ananas se sněhem a lupínky

20.1.2017  •  Moničiny mlsy  • 
čtenost 532

Říká se, že někdy méně znamená více. To stoprocentně platí u receptu, který pro vás, jako každý pátek, připravila blogerka Monika Chmelařová alias Vintagelover. Pečený ananas se sněhem a mandlovými lupínky je rychlý způsob, jak připravit sladkou tečku po nedělním obědě.

Sladká tečka za obědem, pečený ananas se sněhem a lupínky

Navíc ananas obsahuje látky, které napomáhají trávení. Získáte tak lahodný dezert a digestiv v jednom! Tak dobrou chuť. 

PEČENÝ ANANAS

  • 1 ananas
  • 3 vejce
  • 2 lžíce moučkového cukru
  • mandlové lupínky

POSTUP:

Ananas naporcujeme na kolečka a poklademe na plech. Z bílku a cukru ušleháme tuhý sníh. Ten naneseme na ananas a na závěr posypeme mandlovými lupínky. Dáme zapéct na několik minut do vyhřáté trouby a až bílek začne zlátnout, vytáhneme. 

Hynek Šnajdar
hynek@trutnovinky.cz
Foto: Monika Chmelařová - Vintagelover

 

 

 

Diskuse

Rádi bychom tu měli slušné diskuze.
Proto se do diskuze mohou zapojit jen přihlášení
členové klubu Moje Trutnovinky s vyzvednutou kartou.

reklama