Alvazo chystá velké novinky v restauraci i klubu
30. 1. 2023
Komerční sdělení
Náš podnik hlásí spoustu novinek. V kuchyni narazíte na pestrou kuchařskou sestavu, kterou jsme nově rozšířili o dalšího kolegu s vytříbeným jazýčkem pro přípravu středomořských pochoutek. Nastoupil k nám sice v pátek 13. ledna, ale my věříme, že nám přinese štěstí. Spolu s naším prověřeným týmem bude strůjcem osvěžení našeho konceptu, který si už nějakou dobu koledoval o změnu.
A půjde o změnu nejen, co se týče samotného vaření, ale samozřejmě také moderní prezentace pokrmů na talíři. Těšit se můžete už od 1. února, kdy v Alvazu rozšíříme nabídku a spustíme nové menu, kterým chceme dát najevo, že kus Chorvatska bude v Trutnově ještě výraznější. Víc mořských plodů, víc ryb, víc těstovin a víc dalších takových věcí, které si obvykle dopřáváte, když jezdíte na dovolenou k moři.
Podíváme-li se na naši nabídku podrobněji, je rozdělená do čtyř sekcí. Úplnou novinkou je tapas, což vnáší do naší restaurace nádech Španělska. Má spoustu podob. Lze si ho dát jen jako předkrm, ale jde i nakombinovat z několika věcí, takže vás zasytí jako hlavní jídlo. Nachystáme vám třeba chobotnicový salát, kalamáry, španělskou tortillu či tapas mix s chorvatským pršutem, sýry, salámy, olivami, zeleninou, dipy a pečivem. Obohacena o nové speciality z vepřového, hovězího a jehněčího masa je nabídka z grilu. Určitě doporučujeme vyzkoušet také lignje na žaru (kalamáry). Naopak ryby, jež jsme doposud dělali vyloženě na grilu, vám teď třeba zapečeme se zeleninou v troubě.
Řídíme se heslem, že nic není problém, nebo jak se říká tam u nás na jihu „nema problema“. Baví nás plnit nezvyklé požadavky náročných hostů. Nedávno jsme přivítali naši významnou zákaznici, která si vyžádala mořského vlka v soli. To jsou věci, které nás posouvají kupředu. Nově doplníme ještě kartu o těstoviny. Je libo spaghetti frutti di mare či pappardelle s hovězí svíčkovou a hříbky?
S dobrým jídlem jde ruku v ruce dobré pití, čehož jsme si vědomi, tak jsme vytvořili i nový vinný lístek. A to není všechno! Přibrali jsme do týmu na plac další dva milé členy. O jednom z nich můžeme s hrdostí prohlásit, že se ve vínech opravdu vyzná. Jen se ho zeptejte na naše novinky z Rakouska a Německa. Vína z těchto zemí jsou taková největší změna, doposud jsme totiž měli spíše odrůdy francouzské a italské.
A ještě se vraťme na skok do kuchyně, kde chystáme revoluci, která oživí naše obědová meníčka. Ta předtím většinou kopírovala v menších porcích standardní nabídku. To už je teď minulost a kuchyni začneme více přizpůsobovat českým jazýčkům. Ačkoliv středomořská stopa z ní samozřejmě nezmizí. Tak se můžete těšit na docela zajímavý mix.
Obědové menu bude obsahovat šest sedm jídel a bude platné vždy celý týden od pondělí do pátku. V létě už si pravděpodobně oběd vychutnáte i na terase, na jejímž vybudování pracujeme. Zrovna nyní se chystáme vyřezávat v restauraci dveře, kterými se bude chodit nahoru na střechu.
Ale víte, že v Alvazu fungujeme také o patro níže? Náš klub zažil už hodně akcí, ale neměli jsme ho zatím pravidelně otevřený, což možná pro někoho bylo dosti zmatečné. Ovšem to se teď také mění. Zavádíme stálou otevírací dobu od středy do soboty, a to od 17 hodin až do zavíracích hodin. A buď v pátek, nebo sobotu bude v klubu probíhat vždy nějaký program – živá hudba, DJ, Ladies Night, Stand Up Comedy…
To vše se bude dít v nově uspořádaném prostředí s novým nábytkem i televizemi. Jedna část klubu je stylizovaná ke klasickému sezení u stolů, druhá je odpočinková na sedačkách. Další novinkou je, že kromě skvělých drinků a dalších nápojů bude možné tady i něco zakousnout, ale jen tapas nebo pizzu, kterou na vaše přání vracíme zpět do nabídky v klubu.
Suma sumárum, když vstoupíte do Alvaza, můžete si vybrat: buď zajít do útulné restaurace, anebo si užít pohodový večer v příjemném klubu. A co to takhle spojit? To budete naši nejoblíbenější hosté! Jsme navíc nakloněni i takovým akcím, že si podnik zarezervujete pro uzavřenou společnost na firemní večírky, narozeniny, dětské oslavy…
Těšíme se na vás!